Stress Management - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Stress Management

Stress Management
Vitamine Calivita
Complex de Vitamina B pentru Reducerea Stresului

100 tablete
Cantitate in stoc: 203
84.00 LEI
Ajutați-vă pe stresAjutați-vă pe stres

Tablete care conțin întregul spectru de vitamine B, precum și vitamina C și magneziu. Acestea acționează calmant și ameliorează tensiunea nervoasă, protejează sistemul cardiovascular.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

pastile pentru stres si nervi

Complex de vitamina B pentru reducerea stresului

Complexul de vitamine B, suplimentat cu vitamina C şi magneziu din compoziţia produsului Stress Management ameliorează stresul cotidian, stimulează funcţionarea normală a sistemului nervos prin reducerea oboselii psihice şi oferă energie şi o stare de bine întreaga zi. Pune stresul pe pauză cu Stress Management!


Recomandări
 • Susţine capacitatea naturală a organismului de a se adapta schimbărilor fizice sau psihice
 • Îmbunătățește starea generală a organismului și oferă un plus de energie
 • Contribuie la gestionarea mai uşoară a situaţiilor stresante
 • Sprijină performanţa mentală, stimulează atenţia, îmbunătăţeşte abilităţile de învăţare şi creşte productivitatea
 • Contribuie la reducerea oboselii și epuizării

Stresul este inerent vieţii noastre de zi cu zi. În vreme ce stresul pozitiv ne este necesar, pentru  că ne motivează şi ne face mai productivi, stresul negativ ne poate amărî viaţa, iar pe termen lung poate chiar conduce la apariţia unor boli. Preveniţi stresul adoptând un stil de viaţă şi un regim alimentar adecvate! Eforturile dumneavoastră pot fi susţinute de complexul de vitamine B, suplimentat cu vitamina C şi magneziu, din conţinutul produsului nostru, Stress Management, care nu numai că stimulează funcţionarea sistemului nervos, dar influenţează în mod pozitiv şi metabolismul energetic şi funcţionarea sistemului imunitar.

DEFICIENŢELE
Simptomele deficienţei de vitamina B pot include: în funcţie de tipul de vitamina B care este consumat în cantităţi insuficiente, simptomele pot varia de la lipsa poftei de mâncare, anemie şi probleme dermatologice, la probleme cardiace, musculare, nervoase şi metabolice.¬*

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că boala numită Beri-Beri este provocată de o deficienţă de vitamina B1? Primele descrieri ale simptomelor acestei boli au fost menţionate în 2697 d.Hr., în China, dar legătura între simptome şi carenţa de vitamină a fost descoperită abia în 1937. În zilele noastre, aceasta este mai apare încă din cauza consumului de orez brun, în Orientul Îndepărtat, şi din cauza alcoolimsmulu, în ţările dezvoltate.

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
Élelmezés és táplálkozásegészségtan (Nutrition and nutritional physiology) – Edited by Rodler I., Medicina Könyvkiadó Zrt., 2008 Bp.
100 tablete

Mod de administrare
1-3 tablete zilnic

Conţinut
Colină (bitartrat de colină) 100 mg
Inozitol 100 mg
Vitamina C (acid L-ascorbic) 60 mg
Magneziu (bisglicinat de magneziu) 30 mg
Niacinamidă 15 mg
Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) 5 mg
Vitamina B6 (piridoxină HCl) 2 mg
Vitamina B2
(riboflavină) 1.8 mg
Vitamina B1 (tiamină HCl) 1.3 mg
Acid folic (acid pteroilmonoglutamic) 100 mcg
Vitamina B12 (ciancobalamină) 2 mcg

Consumul de vitamina B rezulta în colorarea urinei în galben aprins.
Tabletele care conțin întregul spectru de vitamine B si vitamina C si magneziu. Calmarea tensiunii nervoase si calmeaza, protejeaza sistemul cardiovascular.

În timpul perioadelor de stres fizic sau mental, cererile nutritive ale creșterilor noastre metabolismului. Acest lucru poate fi valabil mai ales pentru nutrienți aparținând familiei de vitamine B, din două motive principale. În primul rând, ele joacă roluri importante care sprijină în producția de energie, și funcția sistemului nervos central, și în al doilea rând, ele sunt solubile apă și, prin urmare, nu este stocat în organism. Acești factori pot face vitamine B mai sensibile la epuizare in perioadele de stres comparativ cu alte elemente nutritive. Acesta este motivul pentru care un complex calitate de vitamine B, cu biodisponibilitate ridicată formează coloana vertebrală a CaliVita's® produs Managementul stresului.

Vitaminele care aparțin acestui complex includ tiamina B1, B2 riboflavina, niacina B3, acid pantotenic B5, B6 piridoxina, B7 biotina, inozitol B8, B9 acid folic, B12 și cobalamina. Colina, în timp ce punct de vedere tehnic nu o vitamină, este de multe ori inclus în acest grup, deoarece funcționează în strânsă relație cu acid folic și cobalamină. Mai multe dintre aceste substante nutritive vitale sunt implicate în procesele metabolice care transformă glucide și lipide în energie. De asemenea, vitamine B joaca un rol vital in formarea si producerea de celule rosii din sange, care sunt importante pentru transportul de oxigen la celule. Mai multe vitamine B joaca un rol in productia de hormoni, precum și reglementarea nivelului de colesterol. Alții, cum ar fi colina și inozitolul joacă un rol în transmiterea impulsurilor nervoase, sprijină integritatea celulelor nervoase și contribuie la funcționarea sănătoasă a sistemului nervos central.

CaliVita ® îmbunătățită formula cu adaos de vitamina C și magneziu. Vitamina C este un alt vitamina solubile în apă, care contribuie la sinteza unor hormoni neurotransmitting, care sunt vitale pentru functionarea creierului si pot afecta starea de spirit. De asemenea, aceasta contribuie la procesele de producție a energiei ale corpului nostru. Magneziul este de asemenea vital pentru sprijinirea procesului de conversie a grasimilor si carbohidratilor in energie utilizabilă.

Note:
Atunci când se iau vitamina urină complexul B poate deveni de culoare galben închis și au un miros specific, cu o încărcătură fizică permanentă - de exemplu, în sportul profesionist - poate fi greu de remarcat.

ATENȚIE!
 • Ar trebui să se consulte cu un medic calificat, înainte de a lua orice supliment.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Sursă bibliografică:
Élelmezés és táplálkozásegészségtan (Nutrition and nutritional physiology) – Edited by Rodler I., Medicina Könyvkiadó Zrt., 2008 Bp.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Stress Management - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Stress Management B-Complex
Înapoi la cuprins