Strong Bones - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Strong Bones

Strong Bones
Minerale Calivita
Calciu şi Magneziu

100 capsule
Cantitate in stoc: 116
63.50 LEI
Strong Bones 250 capsule
Minerale Calivita
Calciu şi Magneziu

250 capsule
arrow

calciu și magneziu pentru oase puternice

calciu magneziu în proporţie ideală

Produsul Strong Bones conţine atât calciu, cât şi magneziu în proporţia ideală de 2:1, contribuind astfel la menţinerea structurii sănătoase a oaselor şi la restabilirea echilibrului mineral al sistemului tău osos. Cu un puternic efect antiinflamator, Strong Bones ameliorează eficient durerile osteo-articulare datorate activităţii fizice intense sau vârstei înaintate.


Recomandări
 • Oferă nutrienţii optimi pentru sănătatea sistemului osos indiferent de vârstă.
 • Sprijină regenerarea osoasă în cazul vârstnicilor.
 • Sprijină creşterea densităţii osoase.
 • Contribuie la menţinerea echilibrului electrolitic.
 • Contribuie la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge.
 • Este adjuvant în prevenirea osteoporozei.
 • Contribuie la reducerea oboselii, a senzaţiei de epuizare şi creşte puterea de concentrare.

DEFICIENŢELE
Simptomele deficienţei de calciu pot include: crampe musculare, dureri musculare, unghii sfărâmicioase, dinţi slabi şi cariaţi, fracturi frecvente ale oaselor şi probleme metabolice. În cazurile mai grave, scăderea lentă şi graduală a nivelui de calciu din organism poate conduce la apariţia osteoporozei.

ŞTIAŢI CĂ?
O porţie (3 capsule) de Strong Bones furnizează tot atât calciu cât un pahar de lapte sau o porţie de brânză şi tot atât magneziu cât 4 pahare de lapte sau 3 porţii (100 gr) de brânză!
Ştiaţi că regimurile de slăbit pot fi mai eficiente în prezenţa unui aport mai ridicat de calciu?*

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
*Sursa bibliografică: Effects of Calcium and Dairy on Body Composition and Weight Loss in African-American Adults - Michael B. Zemel, Joanna Richards, Anita Milstead and Peter Campbell - Obesity Research (2005) 13, 1218–1225; doi: 10.1038/oby.2005.144
100 capsule
250 capsule

Mod de administrare
1 capsulă zilnic

Conţinut
Calciu (carbonat, citrat, acetat) 300 mg
Magneziu (oxid, bisglicinat, succinat, citrat) 150 mg

În cazul administrării prelungite a unor cantităţi mari de calciu, cereţi sfatul medicului. Persoanele cu afecţiuni cardiace şi/sau tulburări de coagulare să se adreseze medicului curant înainte de a consuma aceste produse.
Strong Bones este o formula complexa care contine calciu și magneziu, care sunt blocuri importante în oasele noastre. Cele două componente active ale CaliVita oase puternice sunt calciu și magneziu, în raportul nutrițional optim de 2 la 1, ceea ce asigură utilizarea la maximum de către organism și previne formarea pietrelor la rinichi. Suplimentarea de calciu și magneziu poate contribui la menținerea structurilor normale ale oaselor si dintilor si au multe alte beneficii, de exemplu, este un sedativ natural și relaxant.

99% din calciul din corpurile noastre pot fi găsite în oase si dinti, si este vital pentru creșterea lor și integritatea structurală. Chiar daca oasele pot opri în creștere la maturitate deplină, oasele încă nevoie de o aprovizionare continuă de calciu în scopul de a menține puterea lor, și funcția corespunzătoare. Precum și sprijinirea starea de sanatate a structurii noastre scheletului și dinților, calciu joaca un rol important in functia musculare, funcția sistemului nervos central, precum și de coagulare a sângelui normală.

Magneziul este al patrulea element cel mai abundent mineral din organism. 60% din magneziul din metabolismul nostru pot fi găsite în scheletul, în cazul în care aceasta ajută la susținerea și păstreze structura normala a oaselor si a dintilor. De asemenea, joacă un rol important în funcționarea normală a sistemului nervos central și mușchii. De asemenea, este un factor vital în procesele de producție a energiei ale corpului, și ajută la sinteza proteinelor si a diviziunii celulare normale.

ATENȚIE!
 • Consulte cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest produs dacă intenționați să luați orice alt calciu sau magneziu care conțin suplimente în același timp cu acest produs. Dozele mari de aceste două substanțe într-o perioadă prelungită poate avea efecte negative asupra sanatatii.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Sursă bibliografică:

*Sursa bibliografică: Effects of Calcium and Dairy on Body Composition and Weight Loss in African-American Adults - Michael B. Zemel, Joanna Richards, Anita Milstead and Peter Campbell - Obesity Research (2005) 13, 1218–1225; doi: 10.1038/oby.2005.144
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Strong Bones - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Strong Bones
Înapoi la cuprins