VirAgo - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

VirAgo

VirAgo
Suplimente pentru întărirea sistemului imunitar
Complex pentru stimularea sistemului imunitar

90 tablete
Cantitate in stoc: 106
142.00 LEI
opriți virușiiOpriți virușii

Produsul conține extract din plante medicinale selectate care întăresc sistemul imunitar și au proprietăți antibacteriene și antivirale.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Pau dArco, Cat's claw, Echinacea

VirAgo este un preparat complex, toate ingredientele sale stimulând funcţionarea sănătoasă a sistemului imunitar. Oleuropeina, care se găseşte în preţiosul extract de frunze de măslin, este o substanţă cu efecte antimicrobiene, anti-inflamatorii şi antioxidante şi este excelent completată de lizină, un aminoacid care inhibă multiplicarea virusurilor. Echinacea este o plantă binecunoscută, pe care oamenii o folosesc de multă vreme pentru a lupta împotriva agenţilor patogeni. Gheara mâţei, în combinaţie cu zinc, s-a dovedit a avea efect de stimulare a funcţionării sistemului imunitar.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
 • Persoanelor care sunt expuse frecvent situaţiilor în care sistemul imunitar are nevoie de ajutor.
 • Celor care caută o protecţie imunitară mai complexă.
 • Persoanelor care doresc să-şi pregătească sistemul imunitar sub forma unei cure urmate în lunile de toamnă.

ŞTIAŢI CĂ?
Pau d’Arco, o plantă foarte populară în America de Sud, este folosită în medicina populară de secole ca adjuvant în tratamentul anumitor infecţii, astmului, diabetului şi unor tipuri de cancer?
90 tablete

Mod de administrare
3x1 tabletă zilnic

Conţinut
Extract din frunze de măslin
(15% oleuropeină std.) 80 mg
Lizină 80 mg
Extract de gheara mâţei (Cat's claw)
(4% alcaloiyi oxindolici std.) 60 mg
Pau D'Arco 4:1
(3% alcalozici std.) 30 mg
Extract de rădăcină de Echinacea
(3,5% echinacozide std.) 25 mg
Zinc 10 mg

Nu se recomandă în timpul sarcinii sau alăptării. În cazul unei boli digestive sau incertitudini legate de anumite boli, cereţi sfatul medicului. Nu se recomandă folosirea plantei gheara mâţei împreună cu o medicaţie imunosupresoare.
Întărirea sistemului imunitar

Buzele dumneavoastră sunt afectate uneori de herpes?
Aţi încercat deja tot felul de unguente şi tot reapare?
Aţi avut şi alte infecţii - virale, bacteriene sau fungice - de-a lungul anilor?
Care este soluţia?
Plantele care, pe de o parte, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului imunitar (sistemul de apărare al organismului nostru, care, dacă funcţionează normal, neutralizează efectele agenţilor patogeni), şi, pe de altă parte, au proprietăţi antibacteriene şi antivirale.

Pentru cine recomandăm ?

Frunza de măslin are efect antimicrobian (omoară germenii). S-a constatat că este eficientă în infecţiile cauzate de virusuri, bacterii şi ciuperci, în alergii, în sindromul oboselii cronice.
Echinaceea este una dintre cele mai cunoscute plante cu acţiune imunostimulatoare şi antivirală. Împiedică răspândirea herpesului şi a virusului gripei, fortifică sistemul de apărare nespecific al organismului, împiedică răspândirea agenţilor patogeni.
Pau d' Arco - Proprietăţi: imunostimulator, antibacterian, antifungic, antiparazitar, antiviral, antioxidant, ameliorează durerile şi reduce inflamaţiile. Poate fi recomandat cu succes şi în cazurile de candidoză şi tumori.
Lizina - Deoarece lizina se fixează în locul argininei (care este necesară pentru răspândirea virusului herpetic), împiedică răspândirea virusului şi exercită o acţiune antivirală specifică.
Gheara mâţei - Extractul din planta gheara mâţei este unul din cei mai eficienţi fortifianţi ai sistemului imunitar. În plus, are proprietăţi antiinflamatoare şi antivirale.
Zincul este indispensabil pentru funcţionarea sistemului imunitar.
Virago, datorită compoziției sale, sprijină în mod eficient funcționarea sănătoasă a sistemului nostru imunitar. Am recomanda pentru cei care doresc să aibă o apărare mai complexă, sau se confruntă adesea cu situații în care corpul nostru are nevoie de asistență.

Organismul are o tendinta naturala de a contracara influențele perturbatoare și aduce metabolismul înapoi la o stare de echilibru sănătos. Această stare normală, sănătoasă de funcționare este numit homeostaziei. Una dintre cele mai importante instrumente organismul foloseste pentru a facilita și a asigura homeostazia este sistemul imunitar. Sistemul imunitar are sarcina de a face cu cele mai puternice influențe distructive asupra homeostaziei. Un sistem imunitar puternic este, prin urmare, vitală pentru sănătate robustă. CaliVita ® Virago contine ingrediente naturale, pe bază de plante care sunt destinate pentru a ajuta la furnizarea de suport nutritional pentru un sistem imunitar puternic.

Înregistrările indică faptul că frunze de măslin au fost folosite în scopuri de ingrijire a sanatatii pentru mii de ani. În afară de a fi bogat in antioxidanti, precum și ajutând la scăderea lipoproteine ​​cu densitate joasă (LDL sau colesterolul "rau"), în fluxul sanguin, unele studii au indicat faptul ca frunze de măslin poate inhiba agenți patogeni de la replicarea. Lizina aminoacizi contribuie la susținerea productia corpului de anticorpi. Echinacea, un membru al familiei Aster, conține mai multe polifenoli, care se crede ca ar contribui la susținerea sistemului imunitar in apararea impotriva infectiilor. Studiile au fost incurajatoare suficient că echinacea este un ingredient comun in multe remedii rece. Studiile au indicat dovezi că alcaloizi, taninuri si fitochimicale din gheara pisicii, o viță de vie din America de Sud, ajuta la producerea și activitatea celulelor limfatice, iar funcționarea generală optimă a sistemului imunitar. Poate fi, de asemenea, expus unele antibiotice, antiinflamatoare, și proprietăți antioxidante. Coaja de copac din America de Sud Pau d'Arco conține peste 20 de compuși activi, iar unele teste au indicat faptul că unii dintre acești compuși pot avea antibiotic și efecte antifungice. Zincul oferă suport nutrițional pentru funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar, și participă la diviziunea celulara normala.

ATENȚIE!
 • Consultați-vă cu un medic calificat înainte de a lua orice supliment.
 • Nu luați acest produs dacă sunteți gravidă sau care alăptează.
 • Acest produs nu este destinat pentru a trata, preveni sau influența orice infecții, boli sau afecțiuni medicale. Dacă aveți orice fel de problemă de sănătate, se consulte cu un medic calificat.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

VirAgo - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
VirAgo
Înapoi la cuprins