Vitamin E - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Vitamin E

Vitamin E
Vitamine Calivita
Produs cu Vitamina E

100 capsule gelatinoase
într-un depozit
Vitamina E poate fi utilă în perioada de convalescență după boală, deoarece accelerează regenerarea celulelor. Afectează pozitiv sistemul nervos și funcțiile sexuale. Consumul permanent de vitamina E susține sistemul imunitar. Culturistii si sportivii isi mareresc adesea oferta, deoarece sustin dezvoltarea corecta a muschilor, rezistenta lor si intarzie oboseala lor.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

vitamina E naturală

Vitamina E, căreia i se mai spune şi „vitamina tinereţii veşnice”, are câteva efecte benefice asupra întregului organism. Protejează preţioşii acizi graşi împotriva radicalilor liberi, care îi atacă (este deci un antioxidant puternic), contribuind astfel la menţinerea sănătăţii şi tinereţii celulelor corpului, a pielii şi a sistemelor nervos şi circulator.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
 • Persoanelor care doresc să-şi menţină tinereţea.
 • Persoanelor în convalescenţă după o boală sau cu un organim slăbit, pentru a ajuta la regenerarea celulelor.
 • Persoanelor cu echimoze şi arsuri, pentru a accelera procesul de refacere a pielii.
 • Sportivilor, pentru o dezvoltare musculară adecvată şi pentru a creşte performanţa muşchilor.

DEFICIENŢELE
Simptomele deficienţei de vitamina E pot include: boli oculare (de exemplu, irigarea sangvină deficitară a retinei), tulburării de dezvoltare a sistemului osos, funcţie sexuală redusă sau, în cazuri mai grave, vătămări nervoase şi musculare care rezultă într-o forţă musculară slabă.

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că, în combinaţie cu omega-3, vitamina E contribuie la realizarea unei funcţii cerebrale normale, în vreme ce vitamina E protejează împotriva oxidării acizii graşii omega-3, precum EPA şi DHA, care se găsesc în uleiul de peşte?
100 capsule gelatinoase

Mod de administrare:
1 capsulă gelatinoasă la 3 zile sau după recomandări

Conţinut:
100 mg Vitamina E

Alte Ingrediente:
Gelifiant - gelatină; apă purificată; agent de umectare - glicerină...q.s.
Datorită uşorului efect de subţiere a sângelui pe care îl are vitamina E, persoanele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să se adreseze medicului înainte de a începe folosirea acestui produs.
Vitamina E este un antioxidant puternic care ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

În fiecare zi suntem expuși la radicalii liberi care au un efect advers asupra celulelor corpului nostru. Formarea radicalilor liberi este sporită de factorii de mediu cum ar fi: radiațiile UV, câmpul electromagnetic emis, printre altele prin computere și telefoane mobile, smog, fum de țigară, un mod incorect de hrănire.

Cum functioneaza vitamina E?

Vitamina E, aparținând grupului de substanțe solubile în grăsimi, afectează pozitiv procesele fiziologice. Acesta joacă un rol important în protejarea acizilor grași polinesaturați de radicalii liberi, contribuind astfel la menținerea funcției normale a celulelor. Aceasta poate fi utilă în perioada de convalescență după boală, deoarece accelerează regenerarea celulelor. Afectează pozitiv sistemul nervos și funcțiile sexuale. Consumul permanent de vitamina E susține sistemul imunitar. Culturistii si sportivii isi mareresc adesea oferta, deoarece sustin dezvoltarea corecta a muschilor, rezistenta lor si intarzie oboseala lor. În plus, vitamina E are un efect benefic asupra utilizării multor alte vitamine (de exemplu, vitaminele K și A) și a oligoelementelor (de exemplu seleniu). Sursele sale naturale sunt germenii de grâu, margarina, gălbenușul de ou și leguminoasele. Vitamina E de origine naturală poate fi "stocată" în țesuturile corpului mult mai mult decât într-o formă sintetică.

Oferă suport natural pentru corpul tău!

Cine vă recomandăm să utilizați Vitamina E Calivita?

 • Oamenii care sunt însoțiți de stres și grabă în fiecare zi.
 • Oamenii care trăiesc într-un mediu poluat.
 • Fumătorii activi și pasivi de tutun.
 • Persoanele expuse radiațiilor UV și câmpurilor electromagnetice emise de computere, telefoane mobile și alte dispozitive electronice.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

Calivita Vitamin E - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
Vitamin E
Înapoi la cuprins