White Willow - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

White Willow

White Willow
Pe bază de plante
Scoarţă de salcie cu conţinut de acid salicilic.

100 capsule
Cantitate in stoc: 120
77.50 LEI
efect antiinflamatorAspirină naturală

Ingredientele White Willow au efecte analgezice și antiinflamatorii.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow

Aspirină naturală

Scoarţă de salcie cu conţinut de acid salicilic

Produsul White Willow, pe bază de acid salicilic, cu efect antiinflamator puternic, acţionează local asemenea unei aspirine naturale. Prin efectul calmant de lungă durată, ameliorează durerea şi reduce disconfortul. Prin efectul paliativ şi antipiretic, produsul poate preveni formarea cheagurilor de sânge şi ameliora simptomele afecţiunilor febrile.


Recomandări
 • Acţionează împotriva durerii la nivel local
 • Are efect analgezic şi antiinflamator
 • Eficient în ameliorarea nevralgiilor, a durerilor de cap şi a durerilor de spate
 • Reduce disconfortul articular
 • Ca adjuvant în tratamentul artritei
 • Oferă suport sistemului cardiovascular, prin prevenirea formării cheagurilor de sânge

Ingredientul activ al scoarţei de salcie, salicilul sau acidul salicilic, are efect ca acid acetilsalicilic, după ce este transformat în ficat şi mai este cunoscut şi ca ingredient principal al aspiriei. Acidul salicilic are un binecunoscut efect paliativ şi antipiretic şi previne formarea cheagurilor de sânge. Folosirea adecvată a scoarţei de salcie albă poate elimina efectele negative pe care anumite produse cu conţinut de acid salicilic le au asupra sistemului digestiv.

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că extractul din scoarţă de salcie albă este folosit de secole pentru tratarea anumitor afecţiuni febrile şi inflamatorii şi pentru calmarea durerilor? Prin modificarea pe cale chimică a ingredientului său activ, oamenii de ştiinţă au descoperit acidul acetilsalicilic, care a devenit primul medicament de succes.

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
*Early drug discovery and the rise of pharmaceutical chemistry - Jones AW., Drug Test Anal. 2011 Jun;3(6):337-44
100 capsule

Mod de administrare
de 6x pe zi, se iau câte 2-3 capsule, dar nu mai mult de 18 capsule pe zi.

Conţinut
Scoarţă de salcie albă 400 mg

Respectaţi cu stricteţie dozele recomandate. Produsul nu trebuie administrat copiilor sau adolescenţilor sau persoanelor în cazul cărora nu se recomandă administrarea de preparate ce conţin acid salicilic. Folosirea sa trebuie evitată în timpul sarcinii şi alăptării.
Știați că mai mult de 30 de milioane de persoane utilizează medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) zilnice și acid acetilsalicilic? Cu toate acestea, după cum arată studiile, admiterea lor este împovărată de riscul complicațiilor de sănătate, în special din partea sistemului digestiv.

Natura vă oferă soluții naturale fără riscul de efecte secundare. Profitați de proprietățile valoroase ale scoarței albe (Salix alba), folosită de secole în medicina tradițională. Este o sursă bogată de glicozide salicilic naturale, care în organism sunt transformate în acid salicilic, fără efecte adverse asupra sistemului digestiv. Compusul activ - salicina a fost izolat din coaja de salcie în anul 1828 în anul și introdus în tratamentul în loc de chinină. Cu toate acestea, utilizarea sa a fost cunoscută mult mai devreme - în medicina grecească veche. Dioskoridele au recomandat coaja de salcie pentru articulații. La rândul său, în Evul Mediu, a fost folosit ca un remediu pentru durere și febră. Coaja de salcie albă conține, printre altele glicozide valoroase fenolici (salicina, salikortyna, fragilina, Populina) flavonoide cu activitate antioxidantă (quercetin, luteolin, eriodykcjol, naryngenina). Este, de asemenea, o multitudine de acizi (ellagic, ferulic, p-cumaric, cafea) și taninuri.

Cum funcționează scoarta albă de salcie?

 • sprijină sănătatea mentală și fizică
 • are un efect benefic asupra echilibrului hormonal
 • sprijină sănătatea comună
 • îi pasă de întărirea corpului și de auto-vindecare

Cui vă recomandăm să folosiți scoarta de salcie albă?

 • Oamenii care au grijă de sănătatea articulațiilor.
 • Toți care doresc să ajute sănătatea mentală și fizică.
 • Oamenii care caută să întărească corpul.

Știați că ... extractul de coajă de salcie albă este denumit în mod obișnuit aspirină naturală? Cu toate acestea, spre deosebire de aspirină, nu provoacă disconfort gastrointestinal.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

White Willow - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
White Willow
Înapoi la cuprins