Clasamentul produselor eficiente pentru articulații cu colagen

Du-te la conținut

Clasamentul produselor eficiente pentru articulații cu colagen

Magazine Calivita International
Cu primăvara în aer, timpul să ne petrecem în casele noastre s-a încheiat oficial, pentru că din ce în ce mai mulți dintre noi tânjesc cu adevărat după aer curat. Cu toate acestea, exercițiile nu sunt la fel de plăcute pentru toată lumea. Articulațiile dureroase sau inflamate vă pot scurta excursia în mod inutil. De aceea, vă prezentăm patru produse naturale care vă pot ajuta articulațiile: verificați cum ne pregătim pentru plimbări și excursii la munte.

Cum să alegi un preparat eficient pentru articulații?


Cea mai bună alegere va fi un produs de înaltă calitate, care conține doze mari de ingrediente active naturale și care are opinii pozitive. Astăzi vă vom prezenta două astfel de produse și o noutate pe piață.

Joint ProteX Forte este o formulă modernă, premiată cu certificatul de calitate cGMP, care conține 9 ingrediente active naturale care întăresc și regenerează articulațiile și, de asemenea, le oferă o protecție suplimentară în timpul sarcinilor crescute, la care suntem expuși, de exemplu, în timpul excursiilor la munte. Pregătirea este recomandată în special persoanelor cu probleme cu aparatul locomotor, care pot fi rezultatul: unei sarcini semnificative asupra articulațiilor (în timpul efortului fizic sau când sunt supraponderale), leziuni mecanice, un stil de viață sedentar. Produsul este indicat și persoanelor care mănâncă irațional sau persoanelor în vârstă.

Joint ProteX FORTE conține ingrediente active special selectate cu efect nutrițional și fiziologic care afectează în mod pozitiv flexibilitatea și flexibilitatea articulațiilor (turmeric, ierburi de luncă, rășină de tămâie), sănătatea oaselor (zinc, mangan, turmeric) și formarea corectă a țesuturilor conjunctive, inclusiv cartilajele articulare (mangan, iarbă de luncă). Ingredientele active ale produsului au si efect antioxidant (zinc, mangan, turmeric). Produsul a fost, de asemenea, îmbogățit cu glucozamină, condroitină, acid hialuronic și metilsulfonilmetan (MSM).

Cum se reduce inflamația articulațiilor?


Pur și simplu nu poți avea prea mult sprijin în ameliorarea inflamației și a durerii. Acesta este motivul pentru care vă aducem un alt produs grozav: Curcuma Pro. Acest produs se bazează pe puterea antiinflamatoare naturală a turmericului, despre care studiile clinice au arătat că este la egalitate cu medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), doar fără efecte secundare. Pentru a face absorbția și utilizarea sa și mai ușoară și mai eficientă, conține curcumină micronizată (MicroActive®) și diverse extracte de turmeric. Pe de alta parte, extractul de ardei BioPerine® este conceput pentru a multiplica efectul turmericului, crescand activitatea acestuia in organism pentru o perioada mai lunga de timp.

Ce colagen pentru articulații să alegi?


RiseUp Multiactive Collagen este o noutate completă pe piață. În centrul acestui complex de ultimă generație se află colagenul UC-II® activ biologic și o cantitate mare de colagen bovin hidrolizat. Este un produs cu adevarat revolutionar, a carui sarcina este nu numai sa opreasca degradarea articulatiilor si sa atenueze inflamatiile si durerile asociate acestora, ci si sa induce regenerarea si reconstructia articulatiilor. UC-II® Colagen este capabil să elibereze substanțe antiinflamatoare, trimițând în același timp un semnal în organism pentru a începe producția de colagen în articulații cu ajutorul colagenului hidrolizat. Prin urmare, nu numai că furnizează colagen, dar stimulează și producția acestuia în organism, care este primul pilon al eficacității acestui produs. Un altul este literalmente zeci de ingrediente active naturale și valoroase care pot ajuta la realizarea acestui lucru: o cantitate mare de măceș liniștitor; acidul hialuronic crește secreția de lichid sinovial; glucozamină, condroitina și MSM pentru a stimula creșterea cartilajului; și vitamine pentru a facilita utilizarea acestor ingrediente valoroase. Colagenul multiactiv RiseUp cu o aromă delicioasă de portocale nu conține conservanți, coloranți artificiali și zahăr.

Timp pentru drumeții montane

Primul ajutor în timpul călătoriilor


Toate foarte bine, dar dacă am nevoie de ajutor imediat? În timp ce așteptați ca aceste ingrediente active prețioase să acționeze din interior, de ce să nu aplicați Rescue Gel pe părțile dureroase ale corpului? Oferă o ușurare rapidă prin efecte liniștitoare și răcoritoare și reduce durerea. Conține ingrediente active din plante, de ex. rozmarin, mentol, camfor, gheara diavolului și arnica de munte, care de sute de ani de practică pe bază de plante s-au dovedit eficiente în combaterea durerilor articulare. În plus, 95% dintre ingredientele active din plante provin din producție ecologică certificată. Rescue Gel este întotdeauna bine să aveți în rucsac, deoarece este eficient și pentru crampe, mușcături de insecte și arsuri solare.

Suntem convinși că datorită produselor noastre sunteți acum pregătiți pentru o drumeție bună. De asemenea, amintiți-vă să luați multă apă cu dvs. și să vă bucurați de vreme!


Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins