Suc Calivita Organic Noni - Noni certificat organic cu fructe organice

Du-te la conținut

Suc Calivita Organic Noni - Noni certificat organic cu fructe organice

Magazine Calivita International
Publicat de Partener Calivita în Super Fructe · 5 Iunie 2023
Tags: calivitaorganicnonisuc
Simți uneori că ceva nu este în regulă cu corpul tău? ... că te doare aici, te doare acolo, că te simți obosit constant, nu ai dispoziție și energie nici pentru tine, nici pentru ceilalți? ...că cineva ar trebui să oprească această cursă, că trebuie să iei o pauză și să te recuperezi?

Mulți dintre noi simt acest sentiment pentru că fiecare a doua persoană răspunde pozitiv la această întrebare. Ce facem cu toții la fel și probabil greșit? Singurul răspuns poate fi mediul în care trăim și modul în care trăim în el.

Totul are un preț

Corpul uman nu a evoluat pentru a fi sedentar sau pentru a mânca alimente produse artificial, pline de conservanți. Cu siguranță nu se poate spune că oamenii preistorici s-au uitat la televizor, au vorbit la telefon sau au lucrat cu furie la laptopuri. În timp ce strămoșii noștri erau stresați doar zece minute pe zi - suficient pentru a evita să fie atacați de un tigru - oamenii de astăzi sunt stresați zile, săptămâni și ani. Pentru a echilibra totul, beau alcool, fumează țigări sau mănâncă ceva, iar când totul doare, apelează la medicamente. Și le este greu să găsească aer proaspăt pentru a respira adânc.

Ar trebui să facem o schimbare majoră, deoarece celulele noastre suferă literalmente de un stil de viață prost și de influențele negative ale mediului. Dacă „suferă” mult timp, această afecțiune poate duce treptat la inflamație latentă, adică la inflamație cronică ascunsă. Dacă nu luăm în serios semnalele corpului nostru în acest moment, poate cauza o mulțime de probleme grave. Pot apărea tulburări metabolice, pot apărea dezechilibre ale zahărului, pot începe calcificarea vasculară, pot apărea probleme cu sistemul nervos, sistemul imunitar poate să-și atace propriile celule și poate începe un proces degenerativ în celule.

Tot ceea ce este important este în fructul organic noni


Din păcate, în ciuda eforturilor noastre, este greu sau aproape imposibil să ne schimbăm mediul și stilul de viață, așa că trebuie să ajungem la o altă metodă. Există un fruct noni exotic și unic care este cunoscut și folosit de 2000 de ani și conține o gamă de nutrienți esențiali, aminoacizi, vitamine și minerale. Ingredientele sale active pot reduce inflamația și durerea, ajută organismul să-și producă propriii antioxidanți, susțin activitatea celulară sănătoasă și diviziunea celulară adecvată.

Noni organic cu fructe organice

Triplu efect suplimentar al sucului Organic Noni de la Calivita


Calivita Organic Noni conține mai mult decât noni; a fost îmbogățit cu alte trei tipuri de fructe organice. Potrivit cercetărilor, în afara zonei țintă principală, ele consolidează trei lucruri importante de care oamenii au cea mai mare nevoie în acest moment. Cireșul susține activitatea mușchilor și articulațiilor noastre; rodia ne protejează sistemul circulator, iar strugurii ne ajută să dormim liniștiți.

Noni organic, care provine din fructe presate din agricultura ecologică. Nu este contaminat cu îngrășăminte, erbicide sau substanțe chimice. Nu conține zahăr adăugat, conservanți artificiali, coloranți sau potențiatori de aromă. Gustul fructat intens al produsului a fost atins datorită proporției perfecte de noni organic, cireșe organice, rodii organice și struguri organici.

Acum este timpul să faci primul și cel mai important pas pentru tine.

Lăsați aceste curse în urmă și aprindeți puterea de auto-vindecare a corpului dumneavoastră cu fructele organice de noni găsite în sucul de noni certificat organic! Acest suc Calivita noni a fost recent certificat separat de o autoritate pentru siguranța alimentară dintr-unul din statele membre UE, care garantează că nu conține pesticide sau alte substanțe chimice.

Calivita Organic Noni


Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins