Completați-vă rezervele de minerale cu MagneZi B6 și Calcium Magnesium PLUS!

Du-te la conținut

Completați-vă rezervele de minerale cu MagneZi B6 și Calcium Magnesium PLUS!

Magazine Calivita International
Publicat de Partener Calivita în Minerale · 3 Iulie 2023
Tags: mineraleMagneZiB6CalciumMagnesiumPLUS
A sosit iulie și odată cu el și căldura. În această perioadă a anului, corpul nostru poate avea nevoie de mai multe minerale decât are nevoie corpul nostru în mod normal pentru a funcționa corect. Dar este complet de înțeles pentru că atunci când petrecem mai mult timp afară, ne mișcăm și mai mult și transpiram mai mult din cauza căldurii. Și datorită transpirației, pierdem minerale valoroase, pe care apoi trebuie să le reumplem.

Acest lucru este valabil mai ales pentru magneziu, care, printre altele, este esențial pentru o activitate musculară sănătoasă.

În timpul vacanțelor, este posibil să mergeți mai des cu bicicleta și să petreceți mai mult timp pe bicicletă. Și, bineînțeles, aceasta nu este singura activitate care poate pune foarte multă presiune asupra corpului tău. De exemplu, dacă petreci timp la plajă și doar ocazional înoți sau faci sporturi nautice cu prietenii, vei simți cu siguranță că corpul tău are nevoie de mult mai multă energie. Acest lucru poate însemna de fapt că rezervele de magneziu sunt epuizate și trebuie completate.

MagneZi B6 cu citrat de magneziu


Produsul Calivita MagneZi B6, care a fost special dezvoltat pentru susținerea completă a sistemului muscular și nervos, conține nu numai magneziu, ci și vitamina B6 și zinc.

Magnesium b6 Calivita este recomandat în special sportivilor și persoanelor expuse la stres fizic, precum și la pierderea excesivă de lichide (ex. transpirație) și ori de câte ori simțiți că ați putea folosi un plus de energie în zilele obositoare și obositoare.

Desigur, transpirația nu epuizează doar rezervele de magneziu. De asemenea, este posibil să aveți deficit de multe alte minerale, inclusiv calciu, care, ca și magneziul, este esențial pentru funcționarea corectă a mușchilor.

Calivita MagneZi B6

Calciu și magneziu ușor de absorbit


Din fericire, calciul se reface ușor (deși organismul nu îl produce). Calcium Magnesium PLUS de la Calivita este un supliment alimentar ce contine calciu si magneziu menit sa sustina sanatatea oaselor, buna functionare a muschilor si a sistemului nervos. Calcium Magnesium PLUS este întărit suplimentar de vitaminele D3 și K2. Vă recomandăm acest produs mai ales dacă doriți să furnizați suficient calciu pentru a se potrivi cu o activitate fizică crescută.

Calivita Calcium Magnesium PLUS

Nu uitați să vă completați rezervele de minerale: alăturați-vă nouă, bucurați-vă de produsele Calivita de înaltă calitate și bucurați-vă activ de vară!


Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins