Rhodiola rosea - cum să scapi de stres datorită naturii!

Du-te la conținut

Rhodiola rosea - cum să scapi de stres datorită naturii!

Magazine Calivita International
Publicat de Partener Calivita în Stres · 29 Mai 2023
Tags: stresrhodiolarosea
Îți tremură mâinile? Ai izbucniri de furie fara motiv? tulburari de somn? Dureri de cap? Îți cade părul? Te doare stomacul? Te simți nerăbdător? Depresii? Ai probleme de memorie? Aceste simptome pot fi răspunsul organismului la stres crescut. Stimulii negativi sunt principala cauza a stresului.

Ce este stresul?


Sensul cotidian al stresului este „tensiune constantă” sau „nervozitate permanentă”. Mai precis: stresul este răspunsul corpului nostru la anumite schimbări care necesită un răspuns sau o adaptare fizică, mentală sau emoțională. Prin urmare, însăși schimbarea creează posibilitatea de stres. În lumea noastră ocupată, totul se schimbă în mod constant, așa că nu este surprinzător faptul că stresul a devenit comun în întreaga lume.

Mai avem nevoie de stres. Cum este posibil?


Potrivit unui model publicat de profesorul Selye, care este cunoscut la nivel internațional pentru cercetările sale despre stres, stresul poate fi împărțit în două tipuri: stres și distres. Eustress, așa-numitul „stres bun”, provine dintr-o situație care poate fi rezolvată; ne întărește și ne stimulează, ne stimulează creativitatea. Stresul (stresul negativ) provoacă frustrare, neputință, dezamăgire și oboseală. Soluția este media de aur. Lipsa totală de stres duce la epuizare sau apatie, în timp ce stresul persistent poate provoca boli.

Recunoaștem o situație stresantă?

Toți cei aflați într-o situație dificilă reacționează diferit, astfel încât pot apărea schimbări fizice, mentale și comportamentale complet diferite. Într-o situație neașteptată, pot apărea convulsii bruște, transpirații, bătăi rapide ale inimii, dificultăți de respirație, tensiune musculară, dureri de cap, panică sau furie. Stresul negativ persistent poate afecta sănătatea noastră. Poate provoca anxietate, depresie, indigestie, hipertensiune arteriala, tulburari de somn, probleme cardiace si poate afecta ciclul menstrual si in consecinta fertilitatea si infertilitatea.

Cine este cel mai expus riscului?

Diferite studii indică grupuri diferite care sunt cele mai expuse riscului. Unii spun că sunt bătrâni; alții susțin că persoanele în vârstă de muncă sunt expuse riscului cel mai mare. Dar stresul poate fi cauzat și de, de exemplu, sarcină sau întoarcerea la muncă după vacanță sau întoarcerea la școală după vacanță. Stresul este prezent în viața fiecăruia, așa că ar trebui să încercăm să fim atenți la simptomele acestuia.

Sfaturi bune pentru a face față stresului


Dacă ai o viață stresantă, respiră adânc, numără până la zece și nu scoate niciun sunet.

Iată un ghid rapid pe care ar trebui să-l urmați:

Încercați să faceți o evaluare sinceră a situației și imaginați-vă cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla. Fiți pregătiți să o tolerați dacă se întâmplă.
Când ești pregătit pentru ce e mai rău, imaginează-ți cum să o faci mai bine. (Prin experiență, puteți dezvolta acest lucru în continuare pentru cele mai bune rezultate.)

Există vreo soluție?

Deoarece simptomele variază, nu poate exista o soluție unică pe care toată lumea să o accepte și să o accepte. Yoga, tai chi, meditația sau orice antrenament sportiv sau de gestionare a stresului pot ajuta. Unele soluții sunt o ceașcă de ceai din plante sau o baie aromatică: pentru altele, timpul petrecut în aer liber. O dietă adecvată ne poate ajuta, de asemenea, să facem față stresului. Magneziul, vitaminele B sau unele ierburi (de exemplu Rhodiola rosea) vor fi de asemenea utile.

stres

Dar cel mai important este să încerci să schimbi sau să atenuezi situațiile stresante!

Supliment Calivita Rhodiolin - extract de Rhodiola rosea


Rhodiola rosea, cunoscută și sub denumirea de „rădăcină arctică” sau „rădăcină de aur”, este una dintre cele mai eficiente plante adaptogene care ajută la menținerea echilibrului intern al organismului, crește rezistența la stres și crește performanța fizică și psihică. Rhodiola Rosea in situatii de stres crescut mobilizeaza organismul sa actioneze.

Cum reduce Rhodiola rosea stresul?


Toate studiile și opiniile confirmă că rhodiola rosea poate fi de mare ajutor în lupta împotriva stresului, reducând impactul acestuia asupra organismului și mărind pragul de rezistență la stres al organismului. Stimulează pozitiv sistemul nervos, îmbunătățește performanța mentală și fizică a organismului și reduce oboseala psihică.
În plus, îmbogățirea dietei cu extract de Rhodiola rosea poate crește concentrația, îmbunătăți circulația sângelui, aprovizionează celulele și țesuturile cu oxigen și substanțe nutritive, adaugă energie pozitivă la acțiune și reduce schimbările de dispoziție.

Efect de întărire al Rhodiola rosea în combinație cu zinc!


Studiile au arătat că zincul susține protecția celulelor împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, care accelerează îmbătrânirea organismului, sunt cauza multor probleme de sănătate – iar cantitatea lor crescută este creată în timpul stresului.

În plus, zincul susține imunitatea, îngrijește aspectul frumos al pielii, părului și unghiilor, care sunt, de asemenea, expuse la stres asupra corpului.

În plus, zincul este implicat în procesul de diviziune celulară, sinteza ADN-ului, susține procesele cognitive, menține echilibrul acido-bazic adecvat al organismului și are un efect benefic asupra fertilității, funcțiilor reproductive și nivelului de testosteron.

Supliment Calivita Rhodiolin - Rhodiola si zinc


Suplimentul Calivita Rhodiolin este o combinație inovatoare de Rhodiola Rosea și zinc într-un singur produs. Fiecare capsulă de Rhodiolin conține până la 100 mg concentrat de rădăcină de trandafir și 10 mg zinc. Rodiolina este un produs sigur, are certificat de calitate cGMP și FDA, nu conține OMG, poluanți, metale grele și îndeplinește cerințele microbiologice corespunzătoare. Datorită conținutului de Rhodiola rosea, produsul poate susține eficient organismul persoanelor expuse la stresul cotidian, epuizate și după experiențe traumatice.

Calivita Rhodiolin


Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins