Descoperiți proprietățile uleiului de lavandă bio

Du-te la conținut

Descoperiți proprietățile uleiului de lavandă bio

Magazine Calivita International
Publicat de Partener Calivita în Uleiuri esentiale · 26 Iunie 2023
Tags: uleiesențiallavandă
Vara ne aduce nu doar soarele, ci și multe comori ale naturii. Floarea tipică a sezonului, lavanda este una dintre cele mai versatile, delicat parfumate ierburi care a fost populară de secole pentru ingredientele sale active valoroase.

Unul dintre cei mai mari promotori ai uleiului de lavandă este chimistul francez Gattefossé. După ce și-a rănit grav mâna într-o explozie la o fabrică de parfumuri, a uns rana cu ulei de lavandă. Locul arsului nu a fost infectat și rana s-a vindecat fără cicatrici.

Valoroasa lavandă a fost descoperită curând și de industria cosmetică. Bunicii noștri știau deja că amestecarea câtorva picături de ulei de lavandă cu un balsam va face părul frumos strălucitor și parfumat, protejând astfel împotriva daunelor cauzate de lumina puternică a soarelui.

Noul ulei de lavanda BIO de la Calivita poate ajuta si intreaga familie in multe situatii pe timpul verii. Uleiul de lavandă ajută la răni minore, tăieturi și abraziuni în timpul sărbătorilor și, de asemenea, reduce riscul de apariție a cicatricilor, așa că este recomandat să puneți o sticlă de ulei de lavandă în dulapul cu medicamente de acasă.

ulei de lavandă Calivita

Dar nu numai că merită luat cu tine, uleiul de lavandă relaxează perfect și parfumul său intens nu numai în garderobă, ci și afară ajută la ținerea insectelor și țânțarilor departe, făcându-ți șederea o experiență cu adevărat plăcută.

Încearcă noul ulei de lavandă bio Calivita și bucură-te de vară fără griji!


Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins