Power Mins - minerale necesare vieții

Du-te la conținut

Power Mins - minerale necesare vieții

Magazine Calivita International
Publicat de Partener Calivita în Minerale · 22 Mai 2023
Tags: PowerMinsminerale
Stiai asta…?

Pierderea a 2,5 litri de apă pe zi reduce și rezervele noastre de minerale?
Prin urmare, pe lângă apă, este importantă suplimentarea cu minerale și electroliți.

Niciun proces în corpul nostru nu are loc fără prezența oricăror minerale. De exemplu, suplimentul alimentar Power Mins conține cele mai importante 10 minerale care sunt necesare zilnic pentru activitatea celulelor noastre.

Cui și când recomandăm Power Mins?


  • Datorită transpirației intense pentru sportivi și oameni care fac muncă fizică grea.
  • Pentru cei care au nevoie să suplimenteze cel puțin două tipuri de minerale.
  • Persoanele care iau vitamine pentru a optimiza efectele benefice ale acestor vitamine.
  • Cei care doresc să-și restabilească starea corpului după boală.

Calivita Power Mins

Oligoelemente - minerale necesare vieții


Oligoelemente (microelemente) sunt minerale de care organismul nostru are nevoie în cantități foarte mici și care joacă un rol important în menținerea sănătății. Ele apar în corpul nostru în cantități de la câteva sute de miligrame la câteva grame. Esențiale (pe viață) sunt fierul, zincul, cuprul, iodul, manganul, molibdenul, seleniul, cobaltul și cromul. Deși conținutul lor în organism este mic, rolul lor este extins, deoarece afectează o serie de funcții vitale.

Accent pe dietă

Obținem oligoelemente în principal din alimente. O dietă monotonă, nu foarte variată, săracă în nutrienți, fast-food sau alimente rafinate nu sunt o sursă suficientă. O altă problemă este terenul agricol „distrus” care nu conține cantitatea necesară de micronutrienți.

Prin urmare, ar trebui să includem alimente sănătoase, de preferință organice, în alimentația noastră și să o suplimentăm cu oligoelemente esențiale, de exemplu, tabletele Power Mins, care conțin opt dintre cei nouă micronutrienți esențiali menționați mai sus, precum și doi macronutrienți - minerale: calciu și magneziu.

Fier și sănătate


Fierul, împreună cu proteinele, este implicat în transportul oxigenului, metabolismul celular, sinteza ADN-ului etc. Aportul zilnic recomandat de fier este de 14 mg. In unele cazuri (infectii, inflamatii, leziuni, sangerari menstruale abundente, boli cronice, sarcina, veganism) se recomanda o doza mai mare, care trebuie discutata cu medicul dumneavoastra.

Deficitul de fier se poate manifesta ca anemie, care este asociată cu oboseală crescută, amețeli, scăderea imunității și căderea părului. Acest element ne va ajuta să suplimentăm produsul Iron Plus, care, pe lângă fier, conține și vitamina C și bioflavonoide din citrice care susțin absorbția fierului.

Zincul este în toate celulele


Zincul este o componentă a multor enzime, susține vindecarea rănilor, crește imunitatea, este important pentru creștere, dezvoltare și sinteza ADN, are efect antioxidant. Este în toate celulele. Aportul zilnic recomandat de zinc este de 10 mg, doza optimă este considerată a fi 10-15 mg.

Simptomele deficienței de zinc includ întârzierea dezvoltării, pierderea poftei de mâncare, sistemul imunitar slăbit, căderea părului, vindecarea afectată a rănilor, bolile de piele, producția redusă de spermă etc. Mega Zinc va fi un ajutor eficient în astfel de cazuri.

Seleniu, un antioxidant eficient


Rolul principal al seleniului în organism este apărarea antioxidantă, are un efect pozitiv asupra imunității, susține funcțiile glandei tiroide și ale sistemului reproducător. Aportul zilnic recomandat de seleniu este de 55 µg.

Conținutul adecvat de seleniu din dietă garantează protecție împotriva oxidării de către radicalii liberi și, astfel, împotriva bolilor neurodegenerative, cardiovasculare și canceroase.

Conținutul de seleniu din organism scade odată cu vârsta, fumatul, inflamația și unele tipuri de cancer. În astfel de cazuri, și pentru a îmbunătăți protecția antioxidantă, vă recomandăm să utilizați Pro Selenium.

Cromul îmbunătățește absorbția glucozei


Cromul afectează metabolismul zaharurilor, proteinelor și grăsimilor și îmbunătățește sensibilitatea celulelor prin creșterea absorbției de insulină și glucoză.

Doza zilnică recomandată în țara noastră este de 40 μg, cea optimă este de 50-200 μg pe zi.

Patogenia diabetului de tip 2 este determinată de două mecanisme: rezistența la insulină (capacitatea insuficientă a țesuturilor de a răspunde la insulină) și reducerea producției de insulină în celulele beta pancreatice. Rezistența la insulină poate fi un simptom al aportului insuficient de crom.

Chromium Max 500 conține crom sub formă de picolinat cu o legătură organică care sprijină absorbția acestuia.


Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins