Puteți lua vitamina D3 pe tot parcursul anului?

Du-te la conținut

Puteți lua vitamina D3 pe tot parcursul anului?

Magazine Calivita International
Publicat de Partener Calivita în Vitamine · 8 Mai 2023
Tags: vitaminad3

Rolul și importanța vitaminei D3 pentru organismul uman


În ceea ce privește sprijinul pe care vitamina D îl oferă sistemului imunitar, putem fi destul de siguri că nu veți înceta să vă amintiți beneficiile sale: cât de eficient ajută la evitarea infecțiilor sau la vindecarea lor cât mai repede posibil. Deși s-ar putea să nu-l uiți niciodată, trebuie să recunoaștem că nu am vorbit prea mult în ultima vreme despre alte efecte de anvergură - efecte pe care te poți baza în orice moment, indiferent de anotimp. Acum o compensam încurajându-vă să citiți scurtul nostru rezumat de mai jos și să vă familiarizați cu aceste numeroase efecte benefice.

Daunele mediului și un stil de viață prost pot stresa celulele și le pot slăbi imunitatea pe termen lung. Inflamația cronică, latentă, poate provoca apoi o serie de probleme de sănătate, de la tulburări metabolice de toate tipurile, inclusiv afectarea metabolismului zahărului și afectarea vaselor de sânge, până la probleme ale sistemului nervos, până la afecțiuni potențial mai grave care implică un dezechilibru mental. Din păcate, sistemul imunitar este capabil să se întoarcă împotriva propriilor celule și poate chiar provoca degenerarea celulelor.

Acum probabil că vă întrebați ce legătură are de fapt cu vitamina D. Ei bine, cercetările au arătat că nivelurile scăzute de vitamina D se corelează cu markerii mai mari de inflamație. Vitamina D poate acționa ca un modulator imunitar și poate direcționa activitatea sistemului nostru imunitar în direcția corectă. În acest fel, sistemul imunitar poate lupta eficient împotriva inflamației de grad scăzut, ca mai sus, care poate afecta întregul organism.

Vitamina D poate reduce riscul de a dezvolta diferite boli autoimune (inclusiv, de exemplu, scleroza multiplă, artrita reumatoidă), precum și diferite forme de cancer. În afară de asta, poate ajuta și la prevenirea diabetului, a depresiei și chiar a atacului de cord. Are un efect benefic asupra afecțiunilor precum rezistența la insulină (IR), hipertensiunea arterială, ateroscleroza și întârzierea mintală legată de vârstă și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a întări oasele și mușchii și pentru a preveni osteoporoza.

Asigurați-vă că suplimentați cu vitamina D pe tot parcursul anului!


Din păcate, capacitatea corpului nostru de a produce această vitamină valoroasă pentru noi scade odată cu vârsta și chiar și expunerea zilnică la soare poate să nu fie suficientă. Și după cum puteți vedea, suplimentarea cu vitamina D este nu mai puțin decât crucială. Prin urmare, este necesar să se suplimenteze în mod constant dieta cu vitamina D pe tot parcursul anului. Prin urmare, dacă nu aveți încă vitamina D în dulapul cu medicamente, este timpul să o schimbați. Cea mai ieftină vitamina D o poți cumpăra de la farmacie, dar poți alege și picături lichide de vitamina D3 din gama de produse Calivita. Datorită calității înalte confirmate de certificatul cGMP, veți fi sigur că este cea mai bună alegere care garantează o biodisponibilitate ridicată a vitaminei D3. Un pachet conține 1000 de picături. Aflați mai multe despre CaliVita D-drops vitamina D lichidă 30 ml.

CaliVita D-Drops - vitamina D lichida 4 x 30ml


Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
Înapoi la cuprins