#boostUp - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

#boostUp

#boostUp
30 capsule

produs destinat creşterii productivităţii
Cantitate in stoc: Momentan Indisponibil!
152.00 LEI
Susține-ți mintea și urmărește provocările zilnice ale ritmului de viață din ce în ce mai rapid cu #boostUp!

Alege #boostUp Calivita
Doar Membrii Reducere 25% >>
#boostUp - Razvijte svoj mozak prirodnim putem
Calivita #boostUp

Bacopa și Ginkgo biloba pentru memorie și concentrare

produs destinat creşterii productivităţii

Trăim într-un ritm alert, în care prelucrăm zilnic un flux enorm de informaţii. Pentru a fi cei mai buni în ceea ce facem, trebuie să fim productivi, atenţi la detalii, concentraţi pe activităţi. Pentru majoritatea acest lucru vine la pachet cu stres, oboseală, epuizare. În timp ce unii recurg la cofeină sau produse energizante, noi le propunem o soluţie naturală, #boostUp.
 
 
 

Recomandări
 • Îmbunătăţeşte puterea de concentrare, stimulează capacitatea de memorare şi creşte productivitatea
 • Sprijină performanţa mentală, stimulează atenţia şi îmbunătăţeşte abilităţile de învăţare
 • Contribuie la reducerea oboselii și epuizării
 • Contribuie la eficientizarea managementului stresului şi oferă claritate mentală
 • Susţine echilibru mental şi contribuie la conservarea funcţiei cognitive, în cazul vârstnicilor
Ce conţine #boostUp? 
 • Bacopa monnieri sau isopul de apă. Este o plantă adaptogenă, care îmbunătăţeşte procesele cognitive, adică tot ce ţine de memorie, concentrare, învăţare, atenţie, motivaţie şi inteligenţă. Aceste caracteristici o transformă într-un nootrop extrem de eficient, un adevărat potenţiator de inteligenţă şi productivitate. (un Nootrop este o substanţă "inteligentă" care îmbunătăţeşte funcţiile creierului) Bacopa monnieri este recomandată şi pentru ameliorarea anxietăţii. 
 • Magneziu. Este un mineral extrem de important pentru ameliorarea stărilor de nervozitate, dureri de cap, depresie, reglarea ritmului cardiac, reducerea oboselii şi a extenuării. 
 • Fosfatidilserină. Implicată în îmbunătăţirea memoriei şi a procesului de învăţare, cât şi a timpului necesar pentru rezolvarea sarcinilor, implicit creşterea productivităţii. 
 • Ginkgo Biloba. Eficient în îmbunătăţirea memoriei şi gândirii, cu implicaţii pozitive în ameliorarea stărilor de anxietate. 
 • Acid pantotenic. Se găseşte în concentraţii mari în creier, fiind implicat în sinteza diferiților neurotransmițători, contribuind la creşterea performanţei mentale. 
De ce să alegi #boostUp? 
 1. Este eficient. Știința modernă a demonstrat efectul ingredientelor active în îmbunătățirea performanței intelectuale.
 2. Este natural. Stimulează activitatea creierului în mod natural, fără cofeină sau alţi energizanţi. Extractele din plante sunt principalele ingrediente active. Capsulele sunt 100% vegetale şi nu conţin aditivi artificiali.
 3. Este benefic pentru sănătate. Nu provoacă dependență.
 4. Este accesibil. Doza zilnică recomandată costă 4 lei. Prin urmare, pentru preţul unei băuturi energizante sau un espresso poţi opta pentru o soluţie eficientă şi mult mai sănătoasă, cu efect complex şi acţiune multiplă.
30 capsule

Mod de administrare
1 capsulă zilnic

Conţinut
Extract din frunze de isop de apă (20:1; Bacopa monnieri) 100 mg
Magneziu (malat de magneziu) 30 mg
Fosfatidilserină 25 mg
Extract din frunze de Ginkgo biloba (50:1; std. 24% flavonoglicozide, 6% terpene) 20 mg
Acid pantotenic 2 mg

#boostUP trebuie administrat în timpul meselor, pentru reducerea riscului de disconfort gastrointestinal mediu pe care îl poate cauza consumul de Bacopa monieri. Cereți sfatul medicului în cazul în care vă aflați la terapie medicamentoasă, în special cu antihipertensive, anticoagulante sau antidiabetice, deoarece Ginkgo biloba poate interfera cu acestea.

DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
 • Background profesional deosebit - CaliVita îţi oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 30 de ani.
 • Materiale prime naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate. Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele cGMP (Current Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Toate produsele noastre au avizul Ministerului Sănătăţii.

#BoostUp - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
Momentan nu există recenzii la acest produs.
0
0
0
0
0
Garanția celui mai scăzut preț
#boostUp
Înapoi la cuprins