Meal Time - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Meal Time

Meal Time
Cumpara Meal Time - du-te la magazin
Produsul nu este disponibil
vă recomandăm un produs nou:

100 tablete masticabile

Mod de administrare:
1-2 tablete masticabile zilnic, în timpul meselor sau după mese, sau conform recomandărilor.

Conţinut:
250 mg Enzime din papaya

Alte Ingrediente:
Îndulcitori - zaharoză, dextroză; agent de îngroşare - maltodextrină; îndulcitor – manitol; antiaglomerant - stearat de magneziu; ulei de soia; arome - aromă naturală de pepene galben, aromă naturală de papaya..q.s.
în sprijinul digestiei
Meal Time este o tabletă masticabilă, cu un gust plăcut, pentru stimularea digestiei. Principalul său ingredient activ este papaina, o substanţă naturală foarte asemănătoare cu enzimele care digeră proteinele. Scopul său este de a descompune proteinele din alimentele noastre în componentele lor individuale, ajutând astfel organismul la realizarea procesului de digestie a proteinelor şi crescând eficienţa absorbţiei.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
  • Persoanelor a căror dietă conţine carne, produse lactate si legume în cantităţi mari, pentru o digestie mai uşoară.

ŞTIAŢI CĂ?
Papaina este folosită la scară largă în industria procesării cărnii, deoarece principalul efect al acesteia este pre-digerarea şi frăgezirea cărnii?

ATENŢIE!
Dacă suferiţi de boli grave ale sistemului digestiv (ex: ulcer), cereţi sfatul medicului înainte de folosirea acestui produs.
Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
  • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
  • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.
Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
Înapoi la cuprins