Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor - Magazine Calivita International

Du-te la conținut

Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor

Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor
30 tablete sublinguale

Mod de administrare:
1 tabletă pe zi. Tableta se lasă să se dizolve sub limbă; nu se înghite întreagă.

Conţinut
30mg Coenzima Q10
Nume nou: CoQ10 Lozenges

Coenzima Q10 cu absorbţie rapidă

Produsul Sublingual CoQ10 este o tabletă care conţine CoQ10 cu aromă naturală de lămâie şi care se aşază sub limbă, ceea ce facilitează absorbţia mai rapidă şi mai blândă, deoarece ingredientele active evită sistemul digestiv şi ajung la celule intrând direct în fluxul sangvin.  Cu acest produs energizant, vă venim în ajutor cu deosebire atunci când vă aflaţi în situaţia de a da randament imediat şi, în plus, ne-am gândit şi la persoanele cu probleme digestive care, din cauza acestora, nu pot recurge la varianta tradiţională a produslui.

Pentru cine recomandăm ?
 • Persoanelor care efectuează munci fizice sau intelectuale intense sau duc un stil de viaţă stresant, pentru a-i ajuta să dobândească mai multă energie.
 • Persoanelor care se găsesc în situaţii ce necesită randament imediat (ex: înaintea examenelor sau antrenamentelor fizice).
 • Persoanelor care suferă de probleme de absorbţie sau digestive.
 • Persoanelor afectate de probleme ale gingiilor.
 • Persoanelor suferind de tinitus.*
 • Persoanelor care au un regim alimentar dezechilibrat.
 • Persoanelor care iau anumite medicamente împotriva colesterolului, medicamente de uz psihiatric, medicamente pentru controlarea ritmului cardiac sau preparate folosite pentru tratarea diabetului.
 • Persoanelor care fumează.
 • Persoanelor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii inimii.
 • Persoanelor cu vârsta peste 30 ani.

Ştiaţi că ?
O tabletă de Sublingual CoQ10 furnizează tot atâta CoQ10 cât 6 kg de somon sau aproape 2 kg de pui !

Ştiaţi că prin participarea la realizarea proceselor energetice ce au loc în membrana mucoasă a cavităţii bucale CoQ10 poate avea un efect benefic asupra inflamaţiilor locale ale gingiilor?**
Rezumat:
Oferta celulele cu sursa de energie necesară și va fi mulțumit de rezultat! Q10 este o substanță care este indispensabil pentru alimentarea cu energie a celulelor noastre. Dacă celulele noastre primi cotizatii lor, ei energiza întregul corp. Rezultatul? Capacitatea de lucru, energie și agilitate outdoing chiar tineri.

Alimentarea cu energie a celulelor noastre - și așa întreaga corpului nostru - este garantata de coenzima Q10 (CoQ10, ubichinonă). Această substanță este prezentă în fiecare dintre celulele noastre, ajută nutrienți transforma în ATP (adenozin trifosfat), care este în purtător de energie. În cazul în care o celulă are nevoie de energie, în primul rând ea devine prin descompunerea ATP. Q10 este produsă pe de o parte în ficat; pe de altă parte am ingera cu alimente. Este important de știut că producția endogenă de Q10 scade cu avansarea de vârstă (30-35 ani) .Q10 pot oferi ajutor nu numai în cazul în care producția a scăzut în vârstă în vârstă, dar în caz de efort fizic, mental crescut , sau la persoanele în urma un regim alimentar dezechilibrat. Aceasta garantează producerea de energie îmbunătățită și mai puțin oboseală. Q10 nu este un medicament, ci o substanță naturală produsă de corpul nostru, de asemenea. Nici un efect secundar al Q10 a fost detectat până în prezent. În afară de efectul său energizant, este indispensabil pentru procesele la nivel celular producătoare de energie, ajuta la mentinerea functiilor sanatoase cardiace; prin efectele sale antioxidante promovează protecția celulelor împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Cum sublinguală Q10 diferă de la predecesorii săi?
Datorită sublingual sale (pot fi plasate sub limbă) proprietatea agenții activi ai acestei tablete sunt absorbite mai rapid și mai eficient de către organism. Deoarece este absorbit din mucoasei bucale, prin vene sub limbă și cavității orale, acestea sunt direct absorbite în fluxul sanguin.

Aplicarea produsului este recomandată atunci când digestia și absorbția este redus sau blocat în tractul intestinal inferior.

Spre deosebire de tradiționale Q10, Q10 sublingual este mai concentrată, în doze de 30 mg.
Q10 30 mg este mai mult decât un rapel medie de energie!

ATENȚIE!
 • Sensibil la căldură și lumină, stoca în consecință! Calitatea de curat Q10 scade peste 35 de grade Celsius.
 • Efectele benefice ale Q10 arată după câteva săptămâni de consum.
 • Pentru a evita deficit repetate, se recomandă să luați continuu o doză menținerea 10-30 mg pe zi.
 • Utilizarea supliment alimentar nu ar influența producția Q10 endogenă în ficat. Așa că am
 • nu ar trebui să vă faceți griji că corporale "uită" noastre producătoare de forma sa naturala.

Sursă bibliografică:
* A pilot clinical trial of the effects of coenzyme Q10 on chronic tinnitus aurium - Khan M, Gross J, Haupt H, Jainz A, Niklowitz P, Scherer H, Schmidt FP, Klapp BF, Reisshauer A, Mazurek B., Otolaryngol Head Neck Surg. 2007 Jan;136(1):72-7.

** Study of CoQ10-Enzymes in Gingiva from Patients with Periodontal Disease and Evidence for a Deficiency of Coenzyme Q10 – Littaru et al, Proc. Nat. Acad. Sci. USA Vol. 71, No. 4, pp. 1456-1460, April 1974,
Înapoi la cuprins