XShape - Magazine Calivita International

Go to content

XShape

XShape
Suplimente alimentare pentru slăbit
Produs pentru slăbit

90 capsule
În stoc
măsură și măr
Folosind XShape în timpul unui tratament de slăbire, vă veți îmbogăți dieta cu ingrediente care vor susține procesele de îndepărtare, purificare și dezacidulare a radicalilor liberi, reducând în același timp apetitul. Este un produs care vă va ajuta să obțineți un corp subțire și ferm, fără sentimentul neplăcut de foame.
Doar Membrii Reducere 25% >>
arrow
Calivita XShape

aminoacizi, L-carnitină și crom

Ingredientul activ al scoarţei de salcie, salicilul sau acidul salicilic, are efect ca acid acetilsalicilic, după ce este transformat în ficat şi mai este cunoscut şi ca ingredient principal al aspiriei. Acidul salicilic are un binecunoscut efect paliativ şi antipiretic şi previne formarea cheagurilor de sânge. Folosirea adecvată a scoarţei de salcie albă poate elimina efectele negative pe care anumite produse cu conţinut de acid salicilic le au asupra sistemului digestiv.

PENTRU CINE RECOMANDĂM?
 • Persoanele care se aşteaptă la medicaţii eficiente fără efecte secundare.
 • Persoanele care urmează un tratament pentru artrită, ca adjuvant.
 • Persoanele care doresc să ajute la prevenirea trombozei, deoarece ingredientul activ din scoarţa de salcie albă, acidul salicilic, reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge.

ŞTIAŢI CĂ?
Ştiaţi că extractul din scoarţă de salcie albă este folosit de secole pentru tratarea anumitor afecţiuni febrile şi inflamatorii şi pentru calmarea durerilor? Prin modificarea pe cale chimică a ingredientului său activ, oamenii de ştiinţă au descoperit acidul acetilsalicilic, care a devenit primul medicament de succes.

SURSĂ BIBLIOGRAFICĂ:
*Early drug discovery and the rise of pharmaceutical chemistry - Jones AW., Drug Test Anal. 2011 Jun;3(6):337-44
90 capsule

Mod de administrare:
Ca supliment alimentar, 1 capsulă pe zi sau conform recomandărilor.

Conţinut
136.6mg L-arginină
133.2mg L-lizină
106.6mg L-glutamină
77mg L-ornitină
66.6mg L-fenilalanină
50mg L-carnitină
46.6mg L-tirozină
33.3mg Vitamina C
6.6mg Niacină
1mg Vitamina B6
46.6mcg Crom (picolinat de Crom)
1mcg Vitamina B12

Alte Ingrediente:
Gelifiant - gelatină; agent de afânare - făină de orez; antiaglomeranţi - stearat de magneziu, dioxid de siliciu...q.s.
Respectaţi cu stricteţie dozele recomandate. Produsul nu trebuie administrat copiilor sau adolescenţilor sau persoanelor în cazul cărora nu se recomandă administrarea de preparate ce conţin acid salicilic. Folosirea sa trebuie evitată în timpul sarcinii şi alăptării.
Produs pentru slăbit

În zilele noastre, obezitatea este o boală extrem de răspândită. Problema nu este numai una de ordin estetic; obezitatea este clar legată de anumite afecţiuni, cum ar fi hipertensiunea, ateroscleroza, diabetul, artrita şi de o incidenţă crescută a cancerului uterin, pulmonar, renal, de colon şi de stomac.

Pentru cine recomandăm ?
Deşi cercetări ştiinţifice mai recente sugerează că în cazul persoanelor obeze nu este vorba numai de un consum exagerat de alimente, ci există şi o componentă genetică care are un rol important, totuşi, în majoritatea cazurilor, obezitatea se datorează unui raport energetic excesiv şi absenţei exerciţiului fizic. Supraponderabilitatea şi obezitatea, aşa cum s-a menţionat deja, pot cauza numeroase boli, dar, mai important, reduc speranţa de viaţă. Revenirea la o greutate corporală normală nu este deloc uşoară. Dietele rapide nu sunt sănătoase, putând avea, după o primă fază, un efect contrar. Creşterea greutăţii corporale nu s-a produs brusc, ci în timp, deci este nevoie de cel puţin tot atât timp pentru revenirea la greutatea normală.
Un supliment alimentar care poate ajuta la reducerea masei corporale este XShape, fabricat de Calivita. XShape conţine un complex de aminoacizi ce pot interveni favorabil în reducerea greutăţii nu doar prin pierderea apei din organism, ci şi datorită legăturii care există între unii aminoacizi şi pierderea greutăţii. Aminoacizii stau la baza diferitelor funcţii din organism, printre care se numără şi rolul pe care îl au în reducerea greutăţii corporale.
L-arginina menţine echilibrul azotului în muşchi şi poate îmbunătăţi raportul dintre ţesuturile slabe şi cele grase din organism. De asemenea, neutralizează amoniacul, ajutând la detoxifierea şi regenerarea ficatului.
L-lizina este necesară mai ales pentru absorbţia adecvată a calciului şi o bună dezvoltare a oaselor (în cazul copiilor). Stimulează producerea de anticorpi, hormoni şi enzime.
Glutamina este foarte importantă deoarece în perioadele de stres, boală, intervenţii chirurgicale, sistemul nervos utilizează peste o treime din rezervele musculare de glutamină, cauzând o pierdere de masă musculară în favoarea sistemului nervos.
Ornitina participă la eliberarea hormonului de creştere, ceee ce stimulează metabolismul grăsimilor în exces din organism.
Fenilalanina este utilizată de creier pentru producerea dopaminei şi norepinefrinei, substanţe care promovează vigilenţa, buna dispoziţie, diminuează durerea, ajută memoria şi reduc senzaţia de foame şi pofta de mâncare.
Carnitina are un rol important pentru toate persoanele implicate într-un program de slăbire, deoarece ajută la transportul grăsimilor de la adipocite la mitocondriile din muşchi, unde pot fi arse pentru producerea de energie. Metabolismul crescut al acizilor graşi atrage după sine reacţii care furnizează energie atât creierului, cât şi muşchilor şi ajută la atenuarea slăbiciunii musculare asociată deseori cu pierderea greutăţii corporale. Este greu de imaginat o cură de slăbire în cazul existenţei unei deficienţe de carnitină.
Tirozina susţine funcţionarea sănătoasă a tiroidei şi a glandelor adrenale şi pituitare. Suprimă pofta de mâncare şi ajută la reducerea grăsimii corporale.
Vitaminele B din compoziţie susţin metabolismul carbohidraţilor, grăsimilor şi proteinelor, în timp ce vitamina C protejează celulele de efectele nocive ale radicalilor liberi.
Aminoacizii din suplimentul alimentar XShape nu sunt nişte substanţe miraculoase, şi nu vor fi niciodată. Dar, combinate cu o alimentaţie sănătoasă şi exerciţii fizice sistematice, oferă un ajutor preţios pentru pierderea greutăţii corporale şi menţinerea unui corp sănătos.
Formula, împreună cu sumele corespunzătoare și exerciții de calitate, mod sănătos de viață și a dietei pot ajuta să obțineți o mai zvelt și corp mai ferm. Principalele ingrediente active de XShape sunt aminoacizii, pe care le-am completate cu vitamine si crom picollinate.

Aminoacizii joaca un rol esential in corpul nostru. Proteinele noastre sunt compuse exclusiv din aminoacizi, dar care sunt necesare pentru sinteza altor substanțe, de exemplu anumiți hormoni, de asemenea; în plus, ele ajuta la mentinerea echilibrului acido-bazic normal și multe alte funcții inclusiv funcțiile musculare adecvate.

În caz de reducere a greutății corporale aport adecvat de aminoacizi este deosebit de importantă. Inadecvate diete si post (cu toate acestea, din păcate, foarte la modă), poate duce la reducerea masei corporale la început; dar de foarte multe ori aceasta se datorează pierderii tesutului muscular lichid sau. Pentru a nu pierde apă și mușchi în cursul dietei noastre, avem nevoie de nutrienți corespunzătoare și consumul de lichide, precum și activitatea fizică.

XShape contribuie la furnizarea adecvată de aminoacizi a corpului nostru, astfel încât să putem evita scăderea în greutate care rezultă din pierderea masei musculare. Mai mult decât atât componentele sale să ia parte la producerea de substanțe esențiale în corpul nostru, care poate sprijini în mod eficient de reducere a masei corporale. Am completat cu formula cu alte ingrediente active, cum ar fi crom, care, prin promovarea efectele de insulină produsă în organism, pot afecta carbohidrați, proteine ​​și metabolismul grasimilor, reducerea pofta de dulciuri de a face acest lucru. Picolinate formă crom utilizate în formula este de legare organic, care promovează o mai bună utilizare a cromului în organism.
Carbohidrați sprijin Vitamine B, metabolismul grasimilor si proteinelor, in timp ce vitamina C, prin efectele sale antioxidante excelente protejeaza celulele noastre de efectele nocive ale radicalilor liberi.
XShape ar putea fi o suplimentar perfecta a unui regim alimentar atent planificat combinat cu stilul de viata activ în timpul pe care puteți obține mai zvelt, corp mai ferm și mai musculos.

ATENȚIE!
 • Formula nu pot substitui o masă regim alimentar reducere corporală adecvată, exercită și posibilă schimbare necesară a stilului de viata!
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
 • Suplimentele alimentare nu pot substitui o dieta echilibrata mixt.
 • Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE CALIVITA ?
DE CE SĂ ALEGEŢI PRODUSELE NOASTRE ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:
 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie
arrow

XShape - opinii despre produs

Pridați un comentariu, ohodnoťte produsul sau položte întrebare
arrow
Garanția celui mai scăzut preț
XShape
Back to content